Annak ellenére, hogy Meghan Markle és Harry herceg már két éve kilépett a királyi udvarból, Erzsébet királynő temetésén mindketten fontos szerepet töltöttek be. A pár többek között Katalin hercegnével és Vilmos herceggel együtt rótta le a tiszteletét a Buckingham-palotánál elhelyezett gyászcsokroknál, de a gyászmeneten, a temetésen és a szentmisén, valamint a Windsor-kastélyban lévő végső búcsúztatáson is részt vettek a királyi család többi tagjával együtt.

Meghan és Harry herceg azonban már két éve él Amerikában, ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon mikor fognak visszatérni az otthonukba és mik a terveik a jövőre nézve?

Meghan Markle és Harry herceg el fogja hagyni az Egyesült Királyságot

Most, hogy a pár Erzsébet királynőtől végső búcsút vett az Egyesült Királyságban, nagy valószínűséggel haza fognak menni gyermekeikhez, a mesés otthonukba, ami a kaliforniai Montecitoban található, és úgy fogják folytatni az életüket, ahogyan azt eredetileg is eltervezték.

Meghan Markle ugyanis a királynő temetése miatt egy sor munkakötelességét halasztotta el, valamint a Spotify-on futó podcastjének, az Archetypes-nak az adásait is szüneteltette a gyász időszakáig. Most azonban már vége a királynő temetésének, ezért nagy rá az esély, hogy a pár napokon belül vissza fog térni Amerikába.

Vajon mit szól ehhez Károly király?

A pár amerikai életéhez Károly király is az áldását adta a hivatalos gyászbeszédében, amiből arra lehet következtetni, hogy Meghan-nal és Harry herceggel a jövőben sem lehet majd a brit királyi udvar aktívan dolgozó tagjaként találkozni.

Meghan ennek ellenére pár nappal ezelőtt egy személyes magántalálkozót kért Károly királytól, amiben az állítólag a jövőbeli terveiről szeretne majd az uralkodóval beszélni. Arról jelenleg nincsen információ, hogy a találkozó megvalósult, vagy meg fog-e valósulni, az azonban biztos, hogy Meghan Markle és Harry herceg, valamint a brit királyi család tagjai között ezúttal sem sikerült egyszer s mindenkorra tisztázni a problémákat.

Via