Az NFL döntőjét, a Super Bowlt minden évben világszerte milliók követik, épp ezért bekerülni a fellépők közé elképesztően nagy megtiszteltetés. A félidei show ugyanis lassan már nagyobb számnak számít, mint maga a mérkőzés. Főleg, mert évről évre igazi szupersztárokat kérnek fel a szervezők: tavaly Eminem, Snoop Dogg és Dr. Dre álltak színpadra, 2021-ben a The Weeknd adott minikoncertet, 2020-ban pedig Shakira és JLo robbantották fel a színpadot. De lépett már fel Madonna, Lady Gaga, Katy Perry és Beyoncé is!

Erre senki sem számított!

Érdekesség, hogy 2019-ben a Maroon5 volt a sztárfellépő, akiknek az előadása nem aratott osztatlan sikert. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eredetileg Rihannát szerették volna a szervezők, az énekesnő azonban nemet mondott, ahogy később többször is. Úgy tűnik, Riri viszont mostanra meggondolta magát, a Super Bowl ugyanis bejelentette, hogy 2023-ban a barbadosi énekesnő lesz a halftime show húzóneve.

A jó hírt Rihanna is megosztotta Instagramján egy amerikai focilabdával.


Ez lesz a nagy visszatérés?

Persze a rajongók egyből izgalomba jöttek, hiszen az énekesnőnek 2016 óta nem jött ki új albuma, így sokakban felmerült, talán ez lehet Rihanna nagy visszatérése, amivel egy időben remélik, új albumnal is előrukkol.

Via