Benedict Cumberbatch drámai pillanatokat élt át otthonában, amikor egy szakács betört a házba, és késsel támadt rá. A Thor és a Doctor Strange sztárja megrémült az esettől. 

A férfi Benedict Cumberbatch egész családját megfenyegette

A színész a feleségével, három gyermekével épp otthon volt tartózkodott, amikor a 35 éves Jack Bissell berúgta az előkert vaskapuját és azt kiabálta:

Tudom, hogy ideköltöztél, remélem, leég

Nem tudni, miért tette

A férfi korábban egy hotel séfjeként dolgozott, azt azonban nem tudni, hogy mi volt a problémája a sztárral. Az viszont biztos, hogy egy virágot összetört, leköpte a kaputelefont, majd le is tépte, és egy halkéssel fenyegette a színészt, majd elmenekült a helyszínről. 

Később azonban letartóztatták, miután a DNS-ét azonosították a kaputelefonon. 

Még most is álmatlan éjszakákat okoz az eset

Természetesen az egész család teljesen megrémült, és azt hitték, hogy ez a fickó be fog jutni a házba és bántani fogja őket. Szerencsére nem fajult odáig a dolog, de Benedictnek és feleségének, Sophie-nak azóta sok álmatlan éjszakája volt, mert aggódtak, hogy újra megtámadhatják őket


— mesélte a család egyik barátja. 

az elkövető elismerte tettét

Bissell május 10-én a bíróságon bűnösnek vallotta magát rongálás bűntettében, ami miatt 250 font pénzbírságot kapott. Emellett három évre szóló távoltartási végzésről is döntött a bíróság, amely megakadályozza, hogy a színész házának közelébe menjen.


Via