Nem csitul a botrány a Don't Worry Darling szereplői körül! Korábban kiderült, hogy Florence Pugh és Olivia Wilde állítólag már nincsenek jóban, ezért állítólag a film főszerepelője nem is akarta nagyon promotálni az alkotást. Harry Styles azonban úgy tűnik, hogy igazi kaszanova volt a forgatások alatt. 

Két éve alkotnak egy párt

Harry és Olivia a filmforgatás alatt melegedtek össze, és azóta is együtt vannak, de sok bántást kaptak a korkülönbség miatt, valamint azért, amiért a színésznő nem sokkal előtte szakított a gyerekei apjával. 

A dadus kitálalt

Nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy Olivia Wilde és Jason Sudeikis egykori dadusa megdöbbentő részleteket árult el az egykori álompár kapcsolatáról, valamint a szakításról is. A bébiszitter állítja, hogy a színésznő még kapcsolatban élt, amikor Harryvel egymásra találtak, valamint a gyerekeit is elhanyagolta az új románc miatt.

Hogy jön ide Florence Pugh?

A dadus most állítja, hogy Harry Florence Pugh-gal is szerelmi viszonyt folytatott két évvel ezelőtt, ami azért is meglepő, mert a színésznő állítólag Zach Braff színésszel alkotott egy párt akkoriban. 

Flo lefeküdt Harryvel, miközben barátja volt

- állítja Olivia Wilde egykori bébiszittere.

Korábban azt is elmondta, hogy Olivia volt az, aki megtette az első lépést Harry felé, amikor megcsókolta egy vacsora után, majd néhány héttel később már egy párként jelentek meg egy esküvőn. 

Egyelőre nem tudni, hogy Erika Genaro állításai igazak-e, valamint az sem, hogy Harry pontosan Olivia vagy Florence pasija volt-e először, de az biztos, hogy már értjük, miért volt olyan fagyos a hangulat közöttük a Velencei Filmfesztiválon.

Via