Gelencsér Timi sokáig titkolta, hogy párkapcsolatban él, ám az ELLE Awardson már szerelmével jelent meg.

Gelencsér Timi közel egy évig nem árulta el, hogy már nem szingli

Gelencsér Timi nem mutat sokat a magánéletéből, inkább szakmai sikerei miatt hallat magáról a fiatal műsorvezető. A TV2 több műsorában is bizonyította már, hogy képernyőre való, ám nem csupán riporterként, de szereplőként is helyt állt: Hegyes Berci oldalán megnyerte a Dancing with the Stars-t is. 

A 2016-os Magyarország Szépének nagyon úgy tűnik, nemcsak a karrierje ível felfelé, de magánélete is a lehető legjobban alakul. A DWTS sztárja majdnem egy évig titkolta, hogy megtalálta társát, a csendet április 5-én törte meg az Instagramon. 

Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel mostmár szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés


Az ELLE Awardson jelentek meg először együtt

A TV2 sztárja pedig nem csupán ígérgetett, amikor korábban azt mondta, hogy kettesben szeretnének részt venni egy-egy rendezvényen. Gelencsér Timi az első magyarországi ELLE Awardsot választotta a debütáló eseménynek.

Már az érkezéskor egyértelműen látszott, hogy remek közöttük az összhang, és hihetetlenül boldogok. Gelencsér Timi és Mátyás boldogan pózoltak a fotófal előtt, a képek magukért beszélnek.