Többek között az Életünk napjaiból ismerheted Steve Burtont, aki most jelentette be a válását. Az 52 éves, amerikai színész 23 év után válik el feleségétől, Sheree Gustintől. Azt írja a TMZ, hogy a sorozatszínész azzal vádolja a feleségét, hogy amíg házasok voltak, teherbe esett egy másik férfitól. Upsz.

Őszintén szólva nem egy szupersztárról van szó, de a történet van annyira drámai, hogy érdemes elolvasni: a párnak három gyermeke van, és a feleség jelenleg terhes a negyedikkel. A három gyerekből a legidősebb már betöltötte a 18-at, a két kisebb 16, illetve 8 évesek. A szülők még 1999-ben házasodtak össze, most jutottak el odaáig bő két évtized után, hogy vége. Burton Instájáról már el is tűntek a feleség fotói, sőt, a feleség saját Instája is eltűnt, ha volt neki valaha egyáltalán.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Burton (@1steveburton)

A ménkű valószínűleg márciusban üthetett be, ekkor ment szét Steve Burton és a felesége, most már külön is élnek, sőt, már a bíróságok előtt vannak a papírjaik a legfrissebb híradások szerint.

A színész az Instagramon egy automatikusan eltűnő sztoriban írta meg a lényeget:

valamit tisztázni akarok. Sheree és én szétváltunk. Nemrég bejelentette, hogy a 4. gyermekét várja. A gyerek nem az enyém. Továbbra is együtt neveljük három gyönyörű gyermekünket.

Burton akkor azt kérte még mindenkitől, hogy a magánéletüket tartsák tiszteletben. Mostanra viszont, úgy látszik, ő szintén készen áll egy új kapcsolatra, mert az alábbi, márciusu posztban azt írja a hölgyeknek, hogy egy pár hónap múlva már készen fog állni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Burton (@1steveburton)

Hát márciushoz képest a pár hónap múlva az most van.

Via