Újabb interjút adott Gerard Piqué! Shakira gyermekeinek az édesapja elmondta, hogyan küzdött meg azzal, hogy egy éve folyamatosan támadták a közösségi médiában. A focista elmondta, ha érdekelné más emberek véleménye, akkor már leugrott volna egy szikláról.

Szerinte ez a gond az emberekkel

Piqué szerint a probléma, hogy az emberek 95 százaléka olyan dolgokkal törődik, ami valójában nem fontos. A labdarúgó szerint egyedül a súlyos egészségügyi problémák, a család és a párkapcsolatok miatt érdemes aggódni. 

Megbántotta a latin-amerikai embereket

Például az exem latin-amerikai... Nem tudod elhinni, hogy hány kommentet kaptam a rajongóitól, barbárságok milliói!

- mondta az interjúban Piqué, ám a megszólalása miatt hatalmas botrány lett.

Nem törődöm egyikőjükkel sem. Egyáltalán nem, mert nem ismerem őket. Ezeknek az embereknek nincs életük, miért kellene, hogy érdekeljen? Sosem fogok velük találkozni, ők robotok

- tette hozzá a focista.

Piqué úgy gondolja, hogy csak így lehet hozzáállni a támadásokhoz, mert ha hagyja magát, hogy befolyásolják az életét, akkor a gyűlölködő emberek nyernek. 

Meg kell mutatnod, hogy nem érdekel, és akkor még dühösebbek lesznek

- nyilatkozta Piqué.

Súlyos dologgal vádolják

Az interjú után az internetezők idegengyűlölettel vádolták meg Piquét. Rengetegen szólaltak fel a közösségi médiában az ellen, amit mondott, köztük Shakira is, aki a Twittere annyit posztolt, hogy büszke arra, hogy latin-amerikai.

Miért kellett megemlítened, hogy az exed honnan származik? Szerinted a latin-amerikai emberek többet bántanak és zaklatnak másokat, mint más emberek, más országokból?

- írta egy kommentelő.

Shakira elköltözött

Mint megírtuk, Shakira meghozta élete egyik legnagyobb döntését: Miamiba költözött a gyermekeivel. Az énekesnő egy megható Instagram-posztban búcsúzott el Barcelonától. A gyerekek néhány héten belül egy drága magániskolában kezdik meg a tanulmányaikat. Felröppentek a pletykák, hogy Shakirát már egy új szerelem várta az Egyesült Államokban, de ezeket az információkat az énekesnő még nem erősítette meg, így nem tudni, hogy valóban van-e új párkapcsolata közel egy évvel a szakítása után.

Köszönöm mindenkinek, aki felvidított, felszárította a könnyeimet, inspirált és segített fejlődni. Köszönöm a spanyol közönségemnek, akik mindig támogattak szeretetükkel és hűségükkel. Nektek búcsúzóul csak annyit mondanék apám szavaival élve, hogy találkozunk a kanyarban

- -írta az Instagram-oldalán Shakira.

Via