Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír: Shakira és Piqué szakítottak. Később kiderült, hogy anyagi ügyek és a sztárfocista hűtlensége vezethetett a kapcsolatuk végéhez. A katalán labdarúgó azóta egy 23 éves diáklánnyal van kapcsolatban. Most egy spanyol lesifotós, Jordi Martin mindent elárult Piqué kalandjairól.

Piqué, amikor meglát egy lányt, tökéletesen tudja, milyen intézkedéseket kell tennie. Vagyis ha elmegy egy szállodába és találkozik egy lánnyal, ő megy először, ő leparkolja a kocsit, egyedül megy fel a szobába és a lány is egyedül megy fel

- mondta a lesifotós, aki hozzátette, hogy a lány és a focista is egyedül hagyják el a hotelt. Állítólag ezek a trükkök évekig működtek a katalán focistánál.

Ez derült ki az új kapcsolatáról

Kiderült, hogy Piqué új barátnője, Clara Chia Marti közös barátokon keresztül ismerkedtek meg. A fiatal lány, Piqué legjobb barátjának a testvérének volt a barátnője. Állítólag már az első találkozásuk után telefonszámot cseréltek titokban. Jordi Martin azt is elmondta, hogy a legjobb barátja testvérét később kirúgta a cégétől, a Kosmostól, a lányt pedig felvette. 

Shakira párterápiát akart

Shakira az utóbbi időben érezte, hogy a gyerekei apja csúnyán átveri, de bízott benne, hogy a kapcsolatuk menthető, ezért párterápiát javasolt. Piqué hallani sem akart az ötletről, ezért Shakira felbérelt egy magánnyomozót, aki a katalán focista piszkos ügyeit kiderítette. 

Híres színésznővel is viszonya lehetett

Jordi Martin szerint Piqué és egy híres spanyol színésznő, Núria Thomas viszonyt folytattak egymással. Érdekesség, hogy a két sztár még Shakira előtt hivatalosan is egy párt alkotott. A színésznő ma már boldog házasságban él, de állítólag, amikor szingli volt, viszonyt folytatott a katalán focistával. 

Via