A rossz nyelvek szerint direkt két kézzel önti az olajat a tűzre Gerard Piqué új nője, Clara Chia. A 35 éves futballista ugye nemrég szakított gyermekei anyjával, már közös fotó is van róla és új szerelmére, a hírek szerint viszont Shakira nagyon rosszul viseli a helyzetet. A legutóbbi fotók azt mutatják, hogy a kolumbiai sztár teljesen össze van törve.

Hát erre most azt írja a Daily Mail, hogy egy olyan videó jelent meg az Instagramon, amin Clara Chia éppen táncol. Ez önmagában nem lenne különösebb botrány, csak a szám, amire a 23 éves nő rázza, Shakiráé: a Te Felicito (Gratulálok) című dalról van szó.

Valaki nagy szemét volt, de ki?

Na ezek után csomó rajongó kiakadt, hogy Clara Chia ezzel nyilván Shakirát akarja cukkolni, és az biztos, hogy az énekesnőnek nem eshetett jól a videó, bár remélhetőleg van annyi esze, hogy nem nézte meg. Szóval ha valóban Clara Chia direkt posztolt egy ilyet, akkor az hatalmas szemétség volt a részéről.

Felmerült azonban, hogy nem is Clara Chia hivatalos Instáján volt ez a videó, és sokaknak úgy tűnt, hogy a zenét csak utólag adták hozzá a felvételhez. Ebből viszont az következik, hogy nem Piqué új nője a szemét, hanem az az ismeretlen valaki, aki a dráma kedvéért képes volt egy ilyen hamisított videót terjeszteni.

Na de hol a videó?!

A problem azonban az, hogy a videó már el is tűnt az internetről, szóval bárki is töltötte fel azt, belátta, hogy ezt baromira nem kellett volna. Azért persze a Daily Mail megörökítette az egészet, szóval alább meg tudod nézni a lap saját videójában.

Hjaj.

Via