A Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának félidejéhez érkeztünk, amit egy emlékezetes eseménnyel koronázott meg Gergő gazda.

Újabb botrány a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában

Gergő gazda sok alkalommal kivívta már társai ellenszenvét. A mezőgazdasággal foglalkozó férfi például vett egy szamarat a közös kasszából, a társai megkérdezése nélkül. Aztán WC deszkára költötte a vagyon másik felét, hogy dzsungelszerelmét, Ninit meglepje.

De olyan is volt, hogy a tilalom ellenére, titokban ételt ajándékozott a többieknek, a csapatnak, akik éheztek. Hát igen, tisztán látszik, hogy Gergő gazdát mindig az jó szíve vezette és mindig csak segíteni akart, ám ennek sose lett jó vége.

Nem érdekelte a tiltás, sem társai Gergő gazdát

Tegnap azonban valami olyat tett, amit bevallása szerint, csak saját maga miatt tett. A táborban található egy gomb, amihez világosan oda van írva, hogy soha nem szabad megnyomni. Nos, Gergő gazda úgy érezte, nem tart a következményektől, és megnyomja.

Hiába kérte mindenki, hogy ne tegye, hiszen kollektív büntetést kaphat, nem sikerült meggyőzni, döntött és nyomott. A büntetés pedig el is kezdődött, mostantól még kevesebb vízzel kell túlélniük a mindennapokat.