Denise Dowse a Grace klinikában Lorraine Simmset alakította.

Súlyos agyhártyagyulladás miatt napok óta kómában fekszik Denise. Mivel az  állapotot  nem orvosilag idézték elő, a szakemberek maguk sem tudják, hogy a 64 éves színésznő mikor ébredhet fel.

Denise olyan filmekben tűnt fel, mint a Beverly Hills, 90210 című tinidráma, ahol Mrs. Teasley-t alakította, de láthatta őt a nagyközönség a The Guardian című drámasorozatban, és a The Residentben is. Legutóbb Dr. Rhonda Pine-t alakította az  HBO  Insecure című sorozatában, amelynek utolsó évadát decemberben fejezték be.  

Kérem, hogy támogatásaitokat és imáitokat ajánljátok fel nekem és az egyetlen közvetlen családtagomnak, Denise-nek. Ő egy vibráló színész és rendező, aki előtt még sok tartalmas év állhat. A gondolatokat, imákat és a támogatást nagyra értékeljük

– írta az Instagramon Denise testvére.


Mi az az agyhártyagyulladás? 

Az agyhártyagyulladás az agyat és a gerincvelőt körülvevő membránok gyulladása. A legtöbb esetet  vírusfertőzés  okozza, de a bakteriális, parazitás és gombás fertőzések is felelősek lehetnek érte. Egyes esetek kezelés nélkül, néhány hét alatt javulhatnak, míg mások életveszélybe kerülnek, és sürgősen antibiotikumos kezelést igényelnek.

Via