Ezekben a percekben helyezik végső nyugalomra Erzsébet királynőt, a temetésen pedig két gyermek is részt vesz a királyi családból. 

György herceg és Sarolta hercegnő is Erzsébet királynőt búcsúztatják

Mint korábban arról beszámoltunk, Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei is tiszteletüket teszik Erzsébet királynő temetésén. György herceg és Sarolta hercegnő akár csak a felnőttek, olyan tartással és tökéletes magatartással vannak jelen a szertartáson.

György hercegnek a hírek szerint esélye sem lett volna kihagyni dédnagyanyja temetését, a vezető tanácsadók szerint ugyanis kötelessége, hogy jelen legyen, ennek pedig egyszerű oka van: ő a második a trónörökösök listáján, ez pedig kortól függetlenül kötelezettségekkel jár. 

Gyrögy herceg már 9 éves, így teljesen tudatában van annak, hogy milyen tragédia érte családját, és persze az egész nemzetet. Arról pedig, hogy a trónörökös hogyan dolgozza fel a veszteséget, maga Katalin hercegné mesélt.

György herceg sok mindenre rájött az elmúlt napokban

Katalin hercegné elárulta, hogy a három gyermek közül György herceg az egyetlen, aki teljesen megérti, hogy pontosan mi is történt az elmúlt hetekben, így ő az, akit a legmélyebben érintett a halálhír.

Sőt, György herceg az uralkodó elvesztésével még inkább kezdi megérteni az ő, a királyi családban betöltött szerepét. Mellette pedig azzal is szembesült a hetekben, hogy az uralkodó mennyire fontos a britek számára. 

Via