Már gőzerővel készül a királyi család Károly király koronázására! Az már kiderült, hogy az esemény különleges lesz Sarolta hercegnő életében, ugyanis először viselhet majd koronát. Most kiderült, hogy György herceg is fontos szerepet fog kapni. 

Ezt gondolja Katalin hercegné és Vilmos herceg

A házaspár azon töpreng, hogy mi lenne a legjobb a legidősebb gyermekük, György herceg számára. Természetesen arra is gondolnak, hogy a világban a média csak rájuk fog figyelni május 6-án. Egyelőre nem tudni, hogyan fogják megoldani, hogy fontos szerepet töltsön be, de közben védjék is. További részleteket egyelőre nem árultak el. 

Mindegyik gyerek ott lesz

A koronázás résztvevőinek a számát még nem erősítették meg, de szinte biztos, hogy György herceg és Sarolta hercegnő mellett, Lajos herceg is ott lesz a koronázáson. Katalin hercegné és Vilmos herceg legfiatalabb gyermeke ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, de a karácsonyi istentiszteleten és Erzsébet királynő jubileumi évfordulóján ő is ott volt. 

Kamilla királyné unokái is jelen lesznek

Kamilla királyné tinédzser unokái szintén meghívást kaptak. Az 5 fiatal bemutatásával a királyi család célja, hogy közvetítsék a világnak, hogy milyen vegyes család ők. Kamilla királyné szintén fontos szerepet fog kapni királynéként a férje kívánsága szerint. 

Károly király csupán 3 éves volt az édesanyja koronázásánál

Érdekesség, hogy Károly király csupán 3 éves volt, amikor Erzsébet királynőt megkoronázták. Vilmos herceg közel 41 éves lesz, mire az édesapját hivatalosan megkoronázzák. 


Via