Hailey Bieber egy hihetetlenül mély interjút adott, ahol olyan titkokat is elmesélt, amelyeket eddég még nem. A Spotifyon hallható beszélgetés mindenkit megdöbbentett, senki nem gondolta volna, hogy ennyire nehéz időszakon ment keresztül. 

Hailey Biebert sokáig kísértette az öngyilkosság gondolata

Hailey Bieber elmesélte, hogy egy időben depresszióval küzdött, és sajnos a legtragikusabb gondolatok sem kerülték el. 

Amikor a dolgok nagyon elsötétülnek, az ember elkezd arra gondolni, hogy ez már nem éri meg. Hogy nem akarsz itt lenni, hogy nem bírod tovább. Hozzátenném, nem lehetetlen ebből kijönni, a támogató közeg a legfontosabb. 

Hailey Bieber azt is elmesélte, hogy azért is volt nagyon nehéz számára ez az időszak érzelmileg, mert meglehetősen ingadozott a hangulata, más percekben a szöges ellentétét gondolta. 

Akármilyen furcsa is, más napokon nem éreztem így. Máskor azt gondoltam, hogy hihetetlenül áldott vagyok, szerencsés, és csodálatos az életem. 

Justin Bieber felesége azt is elárulta, hogy sokszor elítélte magát a rosszkedv miatt, ugyanis sokszor eszébe jutott, hogy emberek nála sokkal rosszabb körülmények között élnek, így ő nem panaszkodhat, egyszerűen nem teheti meg. 

Szakemberek segítettek neki a gyógyulásban

Hailey Bieber úgy érzi, használa válik, hogy sokat beszélget magával, sokat foglalkozik a mentális egészségével, mert mostanra már úgy érzi, túl van a nehezén, de élete végéig ezen fog dolgozni. 

Voltak nehéz pillanatok, de én utálok mások előtt sírni. Annyira kínos és idegesítő, pedig volt benne részem párszor. 

Hailey Bieber tavaly év végén egy terápián is részt vett, ahol szigorú szabályokkel egyengették az útját.

Decemberben elmentem erre a helyre, ahol hat napig éltem. Se telefon, se emberek. Csak napi több óra terápia, beszélgetés és szakemberek. Ott is arra jutottunk, hogy egyszerűen ki kell állnom magamért. De tudom, hogy honnan jön ez. Anyám utálta a konfliktust és a veszekedést, egész gyerekkoromban azt láttam példának, ahogyan kerüli ezt. Azonban mostanában ő is nyíltabban beszél arról, miket élt meg, így már én is jobban nyílok ennek hatására.

Via