Justin Bieber előtt az akkor még Hailey Baldwin, mára Hailey Bieber sem volt mindig szingli, sőt, egy világsztárral kavart jelenlegi férje előtt, aki nem mellesleg szerelmének jó barátja is.

Shawn Mendes és Hailey Bieber 

Hailey Bieber számára sem jött egyszerűen a szerelem, férje, Justin Bieber előtt ő is több kevésbé sikeres kapcsolatban élt. Egy ezek közül azonban különösen foglalkoztatja az embereket, a nagy kérdés, hogy mi is volt pontosabban közte, és férjének jó barátja, Shawn Mendes között?

A kettőjük története 2013-ban még egy Twitter-bejegyzéssel indult, ám arra, hogy több volt köztük mint barátság, csak 2018-ban adott választ Shawn Mendes, mégpedig a szakítás után.

Elmondta, hogy sokat jelentett neki Hailey Bieber, ám nagyon örül neki, hogy megtalálta a boldogságot Justin Bieber oldalán. Azt is elárulta, hogy Hailey Bieber pár hónappal azután lett mostani férjének menyasszonya, hogy nyilvánosan is bejelentették, több van közöttük, mint barátság, ami ugyan nem vallotta be, de érezhetően bántotta.

Így reagált Hailey Bieber eljegyzésére Shawn Mendes

Természetesen az is sokakat foglalkoztat, vajon mit gondolt Shawn Mendes, amikor megtudta, hogy Justin Bieber megkérte exének kezét?

Mit tehettem volna, hát írtam neki egy SMS-t, hogy gratulálok. Tényleg örültem neki, mert Hailey egy nagyon jó csaj. Nemcsak gyönyörű, de a legszebb lélek, akivel valaha találkoztam.  

Bennfentesek szerint egyébként Justin Bieber a No Brainer című dalát Shawn Mendesnek címezte, a környezetük elmondása alapján Justin Biebernek nem volt egyszerű megemészteni, hogy kapcsolatban voltak. 

Via