Május a mentális egészség hónapja. Hailey Bieber ennek okán a hónap utolsó napján a Youtube-csatornájára töltött fel egy videót, ahol a saját problémáiról vallott, valamint arról is, hogy az ő élete, hogyan változott meg, miután szakembertől kért segítséget.

Fontos kapcsolat az életében

A sztár a felvételen elárulta, hogy először négy évvel ezelőtt döntött úgy,  hogy terápiára fog járni. Hozzátette, hogy egyáltalán nem volt biztos benne, hogy a terápia működni fog, ám az évek alatt, ahogy idősödött egyre fontosabb lett számára a kapcsolat, amit a terapeutájával kialakítottak. 

Egy olyan teret nyitott nekem, ahol úgy érezhetem biztonságban vagyok, bármiről beszélhetek, és nem ítélkeznek felettem 

- mondta a modell. 

Fél megmutatni a sérülékeny oldalát

Habár Hailey az egyik legsikeresebb modell napjainkban, valamint boldog házasságban él Justin Bieberrel, ettől függetlenül természetesen, mint mindenkinek neki is vannak rosszabb időszakai az életében. A videóban elárulta, hogy bizony elég nehezen vallja be, ha nincs jó passzban, de kezdi megtanulni, hogy meg kell mutatnia a sérülékeny oldalát is az embereknek. 

Mindenkinek megakar felelni 

A modell számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy ne akarjon mindenkinek görcsösen megfelelni, ugyanis fontos neki, hogy az emberek kedveljék.

Hailey azt is elmondta, mi az egyik legnagyobb feladat számára jelenleg: egészséges kapcsolatot szeretne kialakítani a közösségi médiával. A világsztárt közel 45 millióan követik az Instagramon, naponta rengeteg kommentet és üzenetet kap a világ minden tájáról és sajnos ezek nem mindig pozitív hangvételűek. 

Nemrégiben a nagymamáját vesztette el

Néhány nappal ezelőtt elhunyt Carol Baldwin. A modell a közösségi oldalán is megemlékezett imádott nagymamájáról. 

Szeretünk

- írta a bejegyzésében Hailey.