Hailey Bieber a Jimmy Fallon Show vendége volt, ahol szeretett volna pár boldog percet okozni, és elmesélt egy nagyon viccesnek vélt történetet. Csak hogy közben ezzel azt is elárulta, mit tett Selena Gomezzel.

Selena Gomez és Justin Bieber ezért szakított valójában

Hailey Bieber nem először járt a Jimmy Fallon Show-ban, és most elmesélte, hogy az előző szereplésekor egy nagyon vicces dolog történt vele.

Amikor legutóbb itt voltam, akkor ugye megcsináltuk az egyik kedvenc trükkömet, egy üveg Corona sört bontottam ki a fogaimmal. Lement ez az interjú, aztán másnap reggel kaptam egy telefonhívást valakitől. Megkérdezte, hogy mizu velem, és elmondta, hogy látott a tegnapi műsorban. Megdícsért, mennyire jól néztem, ki, és nagyon értékelte a kis mutatványomat is. 

Hailey Bieber nem gondolta át ezt az interjút

A sztorival eddig nincs is semmi baj, hiszen miért ne dícsérhetné meg valaki Hailey Biebert, hogy a fogaival nyitja a sört? Ám a mondandója így folytatódott: 

Jelenleg ennek a pasinak a felesége vagyok. 

A közönség és a műsorvezető hatalmas nevetésben törtek ki, ám ők akkor még nem voltak tisztába azzal, hogy ez a vicces sztorizgatás igazából egy vallomás Selena Gomez megcsalásáról. 

Hailey Bieber ugyanis 2018. áprilisában volt a Jimmy Fallon Show vendége, Justin Bieber egészen pontosan április 28-án hívta fel a modellt. Selena Gomezzel viszont csak májusban szakítottak. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy valóban Hailey Bieber volt a szakításuk oka.