Super Sweet 16 helyett ez most egy Super Sweet 26 volt Hailey Biebernek, aki nem adott lejjebb a színvonalból: Tokióban ünnepelte meg, hogy egy évvel idősebb lett. 

hailey Bieber hihetetlen szülihetet töltött Japánban

Hailey Bieber kedden töltötte be a 26-ot, méghozzá a Japán fővárosban, Tokióban, ahová férjével, Justin Bieberrel érkezett. 

26 Tokióban! Mennyi szeretet! 11.22.22.

Ezt írta a fotósorozathoz Hailey Bieber, aki egy igazán különleges dátumon ünnepelhette ezt a jeles napot, az pedig tisztán látszik, hogy férje rengeteg szuper programmal kényeztette.

Megkóstolták a japán különlegességeket, fotózkodtak óriás plüssmaci figurával, megnézték a legszebb fényjátékokat, na és persze a karaoke sem maradhatott ki!

Milliós szettben bulikázott

A programokon kívül azonban Hailey Bieber szettjére is felkapták a fejüket a rajongók, ugyanis hihetetlenül extra ruhadarabokban ünnepelte meg az év legjobb napját. A flitter és a csillogás, na meg a szőrös extrák játszották a főszerepet.

Születésnapi buliján  Hailey Bieber  egy bő fazonú Balenciaga farmerben tündökölt (457 ezer Ft), amihez egy vintage Dolce & Gabbana flitteres kombinét viselt. Ezt egy Bottega Veneta szegecses kabáttal koronázta meg (5 millió Ft).A kiegészítőknél sem adta alább: egy Balenciaga lábbelit (650 ezer Ft), és egy monogramos, vintage Louis Vuitton kézitáskát viselt.

via