Az elmúlt években alaposan átalakult Harry herceg baráti társasága. Sussex hercege korábban kiterjedt baráti körrel rendelkezett, de az utóbbi hónapokban még a fontos eseményeket is kihagyta. Most kiderült, hogy mi okozza a legnagyobb ellentétet. 

Harry herceg mellől elpártoltak a barátai

Nem is olyan régen, Harry herceg egyik legközelebbi barátja, Jack Mann megnősült. Az esküvőn sokan részt vettek, viszont Sussex hercege nem volt ott az eseményen. A pletykák egyből elindultak, hiszen Jack korábban ott volt Harry és Meghan esküvőjén és kifejezetten szoros volt köztük a kapcsolat. 

Ennek ellenére az informátorok szerint Harry herceg már egy ideje nem tartja a kapcsolatot a régi barátaival, mivel sokan úgy érzik, hogy az elmúlt hónapokban elárulta a családját. 

Amennyire én tudom, sokan őszintén undorodnak attól, amit a királyi családból való kilépés után tett

– mondta Rebecca English, a királyi család egyik szakértője. Hozzátette, hogy a másik problémát az okozza, hogy van átfedés Harry herceg és Vilmos herceg baráti köre között, így sokan egyértelműen a walesi herceget választották. 

Voltak, akik ezt mondták: „Nagyon lojálisak voltunk hozzá az évek során, de nem érezzük, hogy ez a hűséget viszonozta volna.” 

Az esküvőn szinte Harry herceg összes régi barátja ott volt, akik Vilmossal továbbra is közeli kapcsolatban állnak. Nagyon úgy fest, hogy nem tudták megbocsátani Sussex hercegének, hogy nyilvánosan kritizálta a családját. 

Beszélt a barátai elvesztéséről 

Harry herceg korábban a könyvében, és több interjúban is megemlítette, hogy egyes barátaival már nem tartja a kapcsolatot. Akkor azt is elárulta, hogy az ellentét az Oprah-interjúval kezdődött, voltak, akik szerint helytelen volt a családi konfliktusokat kiteregetni.

Sussex hercege elárulta, hogy az interjú után több barátjával összeveszett, és próbálta őket meggyőzni, hogy a tettei semmiben sem különböznek attól, amit a családja tett vele. 


Via