Végső útjára kísérték Erzsébet királynőt, a szertartás pedig mindenféle botrány nélkül lezajlott. Egyetlen kérdés azonban azóta sem hagyja nyugodni az embereket. 

Harry herceg a háttérbe szorult - szó szerint

Az internezetők közül rengetegen értetlenül állnak Erzsébet királynő temetésének ültetési rendje előtt. Sokan sérelmezik, hogy Harry herceg csak a második sorban foglalt helyet, ám Vilmos herceg legelől ült. 

Sokan azt gondolták, ez egyfajta bosszú a királyi családból való kilépés után, és céljuk, hogy Harry herceget és Meghan Markle-t kényelmetlen helyzetbe hozzák. A belsős informátorok szerint azonban ilyenről szó sincs, sokkal egyszerűbb szempontok szerint készült el az ültetési rend.

Vilmos herceg volt a kivétel

Ugyanis a királynő unokái életkoruk hozzávetőleges sorrendjében ültek. Vilmos azért kapott ennyire előkelő helyet, mert ő a következő a trónörökösök sorrendjében, így nem meglepő, hogy ő innentől kezdve több helyzetben is sokkal priorizáltabb lesz. 

Így eshetett, hogy Vilmos herceg megelőzte idősebb unokatestvéreit, Petert és Zarát, ám a család többi tagja már a születési sorrendben foglalt helyet.

Via