Harry herceg és a királyi család viszonya nem látszik egyhamar javulni, ezt pedig alátámasztják az Erzsébet királynő temetésén készült fotók is. 

Közösen gyülekeztek Erzsébet királynő temetése előtt

Erzsébet királynő temetése előtt a királyi család tagjai egy nem nyilvános helyen gyülekeztek, ám az eseményről most eddig nem látott fotók kerültek elő. A képen látható amint az esemény kezdetét várja Anna hercegnő, Károly király, András herceg, Eduárd herceg, sőt Harry és Vilmost herceg is. 

A fotók nagyon beszédesek, tisztán látszik, hogy amíg a családtagok közvetlenül elbeszélgetnek egymással a szomorú esemény előtt, addig Harry herceget szabályosan kizárják a körből. 

Harry herceget még mindig mellőzi a család

Judi James testbeszéd-szakértő szerint nyilvánvaló, hogy Harry fizikailag is ki van zárva a csoportból, de a jelek szerint Vilmos és Harry herceg a békülés útjára léphettek. Vilmos herceg volt ugyanis a családtagok közül az egyetlen, aki többször is Harry herceg felé fordult és kapcsolatot teremtett vele, még ha csak pár szó erejéig is. 

A szakértő szerint Harry herceg Oprahnak adott interjúja közben tanusított testbeszéde azt mutatja, hogy neki igazából nem is Vilmos herceggel van komoly problémája, sokkal inkább édesapjával, Károly királlyal. Döbbenetes, de vele a történelmi eseményen semmilyen kapcsolatot nem létesített. 

A fotót ITT megnézheted!