Évek óta attól hangos a sajtó, hogy Katalin hercegné hatalmas balhét rendezett Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. Most kiderült, hogy Vilmos herceg szintén így tett.

Az esküvőn balhézott Vilmos herceg

Vilmos herceg nem bírt magával, és nekiment testvérének annak esküvőjén. Pedig Harry herceg semmi rosszat nem tett, ám Vilmos még a legmeghittebb percekben is talált valamit, amibe bele tudott kötni: Harry herceg szakállát. 

Harry herceget nem nagyon látni szakáll nélkül, külsején pedig nem szeretett volna drasztikusan nagyot változtatni még az esküvő miatt sem. Sussex hercege ezzel viszont megszegte a protokollt, hiszen a királyi család tagjainak borotváltan kellett volna megjelennie. 

Vilmos herceg azzal jött, hogy előrébb van a trónörökösök között

Harry herceg azonban nem akart frissen borotvált, puha arccal oltár elé vonulni, így inkább megkérte II. Erzsébet királynőt, engedje meg, hogy így mondja ki a boldogító igen, ő pedig beleegyezett.

Vilmos herceg mégsem tudott belenyugodni az uralkodó döntésébe, és megparancsolta Harry hercegnek, hogy mint örököse, parancsára borotválkozzon meg. Harry herceg természetesen nem tett eleget a kérésnek.

via