Készül Harry herceg könyve, a Spare, amely január 10-én jelenik majd meg, ám az alkotói folyamat valami olyanra vette rá az ex-herceget, amelyet talán még maga sem gondolt volna. 

Harry herceg megkereste korábbi barátnőit

Harry herceg ugyanis két exét is felkereste, hogy könyve a vártnál is őszintébb, személyesebb, hitelesebb legyen. Chelsy Davyvel és Cressida Bonas színésznővel kifejezetten jó kapcsolatot ápol Harry herceg.

A most 37 éves Chelsy Davy a 2000-es évek elején volt Harry herceg barátnője, és a közel álló források szerint az esküvő már csak egy lépésre volt. Évekkel a szakítás után Chelsy bevallotta, hogy nem tudott volna a királyi család tagjaként élni, ezért is szakított. Szerinte olyan terhekkel járt volna a beolvadás, amelyeket képtelen lett volna elviselni. Az utolsó csepp a pohárban Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-es esküvője volt, akkor tudatosult benne, hogy ő erre soha nem lenne képes. 

Cressida Bonast is hasonló gondolatok nyomasztották, a színésznő nemrég szülte meg első gyermekét, akinek édesapja Henry Wentworth Stanley. Az ő döntésében az is közrejátszott, hogy szerette volna, ha színészként is dolgozhatna, ami az udvar nem engedélyezett. 

Kiváló a viszony, de a nők nem szeretnék, ha szorosabb lenne

Mindkét nő jelen volt Meghan Markle és Harry herceg 2018-as esküvőjén, mi sem jelezhetné tisztábban, hogy remek kapcsolatot ápolnak. 

Annyira azonban mégsem, a két nő közül ugyanis egyik sem járult hozzá, hogy interjút adjon a készülő könyvhöz, és nevetségesnek tartják a kérést magát is. Ugyanis szerintük Harry herceg mindig is ellene volt a magánélet kiteregetésének, így saját magát hazudtolja meg, hogy most ebből akar pénzt keresni. 

A két nő esete kísértetiesen hasonlít Meghan Markle elmúlt pár évére, ám ők nem tudták a titkot, amit Archie és Lilibet édesanyja igen: nem Harry hercegből kell kiszedni a királyi család által ráaggatott dolgokat, hanem a királyi családból Harry herceget.

Via