Bennfentesek szerint, erősen túlzóak azok a pletykák, hogy Meghan Markle és Harry herceg végre elcsendesednek. Éppen most készülnek egy hatalmas dobásra...

Harry herceg bekeményít

Persze ennek a nagy dobásnak nem örül túlzottan a királyi család, Harry herceg ugyanis egy olyan lépésre szánta el magát, ami végleg lerombolhatja az udvar eddig felépített presztízsét és tekintélyét. 

Harry herceg és Meghan Markle ugyanis úgy döntöttek, hogy filmet szeretnének készíteni. Na de nem magukról, mint eddig, és nem is csak a családról, hanem néhai édesanyjáról, Diana hercegnéről.

Sok dolgot nem mondott el

A filmet nem fikciósra, hanem dokumentumfilmnek tervezik, amelynek lényege, hogy minden információ igaz, és bizonyított. Ez pedig azt is jelenti, hogy rengeteg titokról végre lehullhat a lepel, és kiderülhet az igazság, akár Diana hercegné haláláról is. 

Harry herceg egyébként maga is elmondta, hogy a Spare-ben és a Netflix sorozatban egyáltalán nem mondott el mindent, sok helyen nagyon visszafogta magát, hogy ne okozzon akkora kárt. Éppen ezért rengeteg mondanivalója van még, amelyeket nem szeretne örökké titokként őrizni. 

via