Az utóbbi időben ritkán mutatkozott Harry herceg, de most megérkezett Tokióba, hogy részt vegyen a ISPS Sports Values Summit-Special Edition rendezvényén. Vele tartott az egyik barátja, Nacho Figueras, az argentin pólójátékos, de Meghan nem volt ott.

Harry herceg Meghan Markle nélkül utazott el 

Négy éven belül ez már a második látogatása Harry hercegnek Japánban, az királyi család rajongói pedig láthatóan nagy örömmel fogadták, amikor megérkezett. Harry az ISPS Sports Values Summit-Special Edition miatt érkezett. Hétköznapi viseletben volt, amikor megjelent a terminálban, ettől függetlenül rögtön észrevették a rajongók, akik örültek annak, hogy Sussex hercege visszatért. 

Harry herceg augusztus 12-án Szingapúrba utazik, hogy részt vegyen egy jótékonysági pólómérkőzésen. A 2010-ben indult éves esemény a Sentebale szervezet számára gyűjt pénzt, melyet Sussex hercege hozott létre még 2006-ban. A szervezet a gyermekek támogatását. valamint a szegénység, az egyenlőtlenség felszámolását, illetve a HIV/AIDS által sújtott fiatalok megsegítését tűzte ki célul.

Sussex hercege egyedül érkezett, ami sokakat meglepett. A királyi család rajongói arra számítottak, hogy Meghan Markle is vele tart, de a hercegné inkább az Egyesült Államokban maradt. Azt nem tudni, hogy Meghan miért nem utazott, de nagy valószínűséggel a gyerekek miatt döntött amellett, hogy otthon marad. 


Via