Fontos információ látott napvilágot a koronázással kapcsolatban: Harry herceg Eugénia és Beatrix hercegnő között fog ülni a harmadik sorban a Westminsteri apátságban. Már gyűlekeznek a vendégek, de most végre kiderült a titok, amire mindenki kíváncsi volt. 

Még ebédre is meghívták

Úgy tűnik, hogy Károly király tényleg békülni szeretne a fiával, ugyanis Harryt is meghívták a Buckingham-palota ebédjére a koronázás után. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sussexi herceg ott lesz-e az ebéden, ugyanis a hírek szerint siet vissza Kaliforniába, hogy a családjával együtt megünnepeljék a kis Archie születésnapját. 

A hír azért is érdekes, mert a pletykák szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné nem állnak készen a békülésre, sőt beszélni sem szeretnének Harryvel, de Károly király hónapok óta azon van, hogy a béke helyre álljon a családjában.

Pénteken érkezett meg Londonba

Károly király fia pénteken délelőtt érkezett meg Londonba egy kereskedelmi járattal. Harry herceg egyelőre nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, de most legalább a koronázás előtt nem sokkal kiderült, hogy mégsem a 10. sorban fog helyet foglalni, hanem jóval előrébb az unokatestvérei között nézheti végig, ahogy az édesapját hivatalosan is megkoronázzák.

Az ültetési sorrend felborult

Kiderült azonban, hogy így is volt variálás Harry herceg érkezése miatt, mert a családtagokat öröklési sorrendben akarták ültetni, de akkor Harry herceg jóval előrébb foglalhatatott volna helyet. Kiderült, hogy az első sorban fog helyet foglalni Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekeik, valamint Anna hercegnő is a férjével és Eduárd herceg a felesége és a gyermekeik társaságában. 

Kamilla is előkerült

Sokan aggódtak Kamilla királyné miatt, mert nem vett részt egy péntek esti fogadáson, de szerencsére most ott ült Károly mellett az autóban, hogy a tömeget köszöntsék, amíg a Buckingham-palotába tartottak. Egyelőre azt nem tudni, hogy mi volt a távolmaradásának az oka.

Via