Úgy tűnik, nem csak Harry herceg tud kínos sztorikkal előállni a múltból! Nemrég megjelent botránykönyvében, a Spare-ben az egész családját sikerült rossz fényben feltüntetnie, azonban a saját fiatalkori ámokfutásáról kevés szó esett (értsd: semmi!).

Most azonban egy volt katonatársa tálalt ki a fiatal herceg viselt dolgairól. Egészen pontosan egy olyan történetet osztott meg, ami szerint Harry a hadseregben korántsem volt olyan fegyelmezett, mint azt sokan gondolják róla.

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Harry herceg vs. alkohol - 0:1

Egy veterán katona a The Sunnak számolt be arról, hogy Harry herceg 2012-ben hogyan keltett óriási káoszt részegen. A sztori szerint az akkor még szolgálatban lévő Harry a haverjaival ment el inni, majd a buli után a Szent Jakab palotában találtak rá.

A katona felidézte, hogy egyik este éjfél körül megszólalt a vészcsengő, és amikor a kapuhoz siettek, nem egy terroristát, hanem a herceget találták, aki alig tudott magáról, a földön feküdt és szinte csorgott a nyála. Mint kiderült, beesett az őrbódéba és véletelenül megnyomta a pánikgombot, annyira nem tudta koordinálni a mozdulatait.

A beszámoló szerint, amikor fel akarták kísérni a szobájába, Harry kiakadt és balhézni kezdett. Lökdösődött és kiabált:

Szállj le rólam, nincs szükségem segítségre!

Óriási káoszban élt

A katona azt is elárulta, hogy amikor végre felvitték a herceget a szobájába, megdöbbentek a látványon. Hatalmas rendetlenség fogadta őket, a földön szennyes zoknik, mindenfelé üres sörösdobozok, koszos kávésbögrék és cigis dobozok hevertek. Végül Harry ennek a kupinak a közepén ájult el az ágyában, ahol otthagyták társai.

Megpróbálták eltussolni

A katona állítása szerint másnap egy magasrangú tiszt felhívta az őrszobát, és parancsba adta, hogy az esetről soha senki nem beszélhet. Így a sztori egészen mostanáig titokban maradt, bár a forrás így is a neve elhallgatását kérte.