Harry herceg a Tartalék című önéletrajzi könyvében tálalt ki a királyi családról, köztük báttyáról, Vilmos hercegről is.

Harry herceg balhéja Vilmossal

Harry herceg és Meghan Markle 2018. május 19-én mondták ki a boldogító igent a windsori kastélyban, azóta életük 180 fokos fordulatot vett. Sussex hercege a botránykönyvében elárulta, hogy az  esküvő  előtti éjszakán borzalmasan érezte magát. 

A Coworth Park Hotelben vacsorázott a barátaival, ahova Vilmos herceg is hivatalos volt. Bátyja azonban lemondta a meghívást Katalin hercegnére és a három gyermekére hivatkozva. Ez láthatóan rosszul esett Harrynek, aki emlékeztette testvérét, hogy ez már hagyomány.

Vilmos nem sokkal később megjelent a hotelben Harry nagy meglepetésére, aki úgy gondolja, hogy nagyanyja, a néhai Erzsébet királynő lépett közbe, és ő volt az aki meggyőzte a testvérét.

Házassági évforduló

Harry herceg és Meghan Markle pontosan öt évvel ezelőtt házasodtak össze ezen a napon. Kapcsolatuk azóta is boldog, sőt, Harry még az udvari teendőiről is lemondott felesége kedvéért, valamint az Egyesült Királyságból is elköltözött, hogy békés, nyugodt életet éljenek. Valószínűleg kettesben töltik majd ezt a jeles napot, és megajándékozzák egymást, de az sem kizárt, hogy gyermekeik is csatlakoznak hozzájuk.

via