Az ausztrálok és az amerikaiak egyáltalán nem foglalkoznak Harry herceg drámájával! A sussexi herceg önéletrajzi könyve, a Spare rekordokat döntöget az Egyesült Királyságban, de Ausztráliában csak kicsivel több mint 64 ezer példányt adtak el. Az Egyesült Államokban szintén nincs nagy sikere, Barack Obama könyve, valamint egy gyermekkönyv áll a lista élén. Nos, ennek ellenére a pénz miatt nem kell aggódnia Harrynek és Meghan-nek

Hatalmas pénzeket kaszálnak

Harry herceg és Meghan Markle egyáltalán nincsenek rossz anyagi helyzetben: a Megxit óta közel 110 millió fontot (49 milliárd forintot) kaszáltak az interjúikkal, a dokumentumsorozatukkal, valamint a sussexi herceg könyvével. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy nagyjából összesen, mennyit fog keresni Harry a könyvével, de a pletykák szerint 16 millió font előleget kapott, ami nagyjából 7,8 milliárd forintnak felel meg. A vagyonuk csak növekedni fog, ugyanis a tervek szerint még 3 másik könyvet terveznek kiadni a jövőben. A kérdés már csak az, hogy milyen titokról tudják még lerántani a leplet? 

Via