Harry herceg nehezen döntötte el, hogy végül elmegy-e a koronázásra, de amióta tudható, hogy ott lesz, újabb és újabb hírek jelennek meg arról, milyen lesz a jelenléte, hogyan viselkedik majd vele a királyi család és vajon sikerül-e rendezni a feszült viszonyt testvérével.

Nos, úgy tűnik, nem a koronázás lesz az, amikor kibékül a családdal, már csak azért sem, mert még a koronázási ünnepség alatt sem lesz együtt velük. Tíz sorral hátrébb ül majd, mint a család többi tagja, szinte látni sem fogja apját és a családot. Ennek részben az az oka, hogy Harry amint lehet, szeretne visszarepülni Amerikába, így olyan helyre ültetik, ahonnan könnyen el tud majd indulni a ceremónia hivatalos része után. A koronázás napján lesz ugyanis Archie 4. születésnapja is, amin szintén szeretne részt venni.

Nincs esély a békülésre

Egy bennfentes szerint épp csak megmutatja majd magát, de várhatóan nem is nagyon beszélget majd a családtagokkal.


Azért jön, hogy megmutassa magát és azért, mert az apja azt akarja, hogy ott legyen. Károly király nagyon fog örülni annak, hogy mindkét fia ott lesz élete legnagyobb eseményén

– nyilatkozta egy showban Paul Burell, Diana hercegnő egykori komornyikja, aki szerint nem várható közeledés a herceg és a királyi család többi tagja között.

Attól tartok, nincs esély arra, hogy a közeljövőben kibéküljenek. Szerintem most is nagyon jeges fogadtatásban részesül majd. 


Via