Már hetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Harry herceg ott lesz-e az édesapja, Károly király május 6-i koronázásán. Nos, most úgy fest, hogy igen, de valószínűleg Meghan Markle nélkül érkezik. 

Meghan nem megy?

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a hercegi pár kapott meghívást a koronázásra, ami a korábbi botrányok ismeretében azért nem volt egészen biztos. A meghívásra azonban hivatalosan máig nem válaszoltak, így biztosra nem lehet venni, hogy bármelyikük is ott lesz-e az Egyesült Királyságban május elején. A palota egyik bennfentese, Paul Burrell szerint Harry várhatóan tiszteletét teszi majd a nagy napon, ám állítólag egyedül, Meghan Markle nélkül érkezik. 

Nem elég bátor?

Paul Burrell azt mondja, hihetetlenül kényelmetlen lenne számukra a családdal való újraegyesülés, ez lehet az oka annak, hogy a hercegné vélhetően a távolmaradás mellett dönt. 

Nem hiszem, hogy Meghan elég bátor vagy erős ahhoz, hogy ott legyen és a család szemébe nézzen 

– közölte az informátor, majd hozzátette: 

De úgy hiszem, Harry egyedül is eljön. 

Találkozás Kamillával

Burell arról is beszélt, hogy Sussex hercegének bizonyára rettenetesen kellemetlen lesz látnia Kamilla királynét, akibe mondhatni páros lábbal állt bele, a Tartalék című memoárjában. Mint ismert a herceg gonosznak nevezet a könyvében a mostoháját, valamint arról is írt, állítólag Vilmossal együtt könyörögtek annak idején Károlynak azért, hogy ne vegye feleségül Kamillát. 

(via)