Harry herceg a hírek szerint eléggé zaklatott a koronázás miatt, hiszen még mindig rengeteg olyan kérdése van a nagy nappal kapcsolatban, amelyre nem érkezett válasz. Vagy ami érkezett, az nem győzte meg arról, hogy minden rendben lesz. 

Harry herceg Meghan Markle nélkül megy a koronázásra

Meghan Markle ugyan nem, de Harry herceg részt vesz édesapja, III. Károly király koronázásán május 6-án. A héten már több helyen is megjelent, hogy a szervezők úgy döntöttek, hogy a családtól távol, csak a 10. sorban kap majd helyet, ám nagyon úgy tűnik, ez nem felel meg nekik. 

A hivatalos szervek egyelőre még nem adtak pontos tájékoztatást Harry hercegnek, hogy melyik széken ülve kísérheti végig az eseményt, így ő nem hajlandó tudomásul venni, hogy tényleg ennyire hátra kerülne. Ha azonban mégis így történik, abból még hangos ellentétek alakulhatnak ki, ugyanis nem kíván ennyire mellőzött szerepben részt venni a koronázáson. 

Nem csitul a botrány Harry herceg körül

Sokan vannak a szervezők között, akik úgy gondolják, hogy Harry herceg örüljön, hogy egyáltalán részt vehet a koronázáson, mások viszont azt gondolják, hogy ő ugyanúgy családtag, és méltatlan bánásmódban részesül. 

Az biztos, hogy a hivatalos meghívónál kifejezetten előnyös helyzetbe hozta Károly király őt, és Meghan Markle-t. A családi fotónál inkább Katalin hercegné került mellőzött szerepbe, aki a kép alapján, mintha egyáltalán nem lenne a család kedvelt tagja.

Harry herceg egyébként nem szeretne sokáig Londonban maradni, tervei szerint csak jön és megy, nem marad a családdal a koronázást követő napokban. Meghan Markle ugyanis Archie születésnapját ünnepli majd a szűk családdal Kaliforniában, erről pedig nem szeretne lemaradni. 

via