Nem sokáig maradt Londonban Harry herceg! A koronázás után egy órával már elrepült Kaliforniába. A sussexi herceget a Heathrow reptér VIP-szekciójában szúrták ki délután 3 körül az ottani idő szerint.

Alig 24 órát töltött Londonban 

Harry herceg péntek dél körül érkezett Londonba, tehát kicsit több mint 24 óra alatt megfordult. A herceg a Westminsteri apátságban Eugénia és Beatrix hercegnő társaságában nézte végig a koronázást a harmadik sorból. Nos, a kamerák nem sokat láttak belőle, ugyanis az előtte ülő Anna hercegnő teljesen kitakarta a fejdíszével. Azok, akik szeretik az összeesküvés elméleteket azt gondolhatják, hogy a királyi család részéről ez egy szándékos húzás volt.

Az erkélyre nem kapott meghívást

Harry herceget nem hívták meg a Buckingham-palota erkélyére, mert már nem dolgozó tagja a királyi családnak, így ez is lehet az oka annak, hogy sietősen távozott. A koronázás utáni ebédre azonban kapott meghívást, de azt elutasította. Korábban azt mondták, hogy Harry herceg azért siet vissza Kaliforniába, mert a fia, Archie születésnapját fogják ünnepelni. 

Nem tudni, hogy beszélt-e a családjával

Közös fotók nem készültek, ahol Harry herceg beszélt volna Vilmos herceggel, Katalin hercegnével vagy esetleg Károly királlyal, de erre a szertartásnál nem is nagyon lett volna lehetősége, hiszen minden menetrend szerint ment. A sussexi herceg azonban sokat beszélgetett a mellette ülő unokatestvéreivel és Anna hercegnővel. Az apátságba azonban egyedül, magányosan sétált be. 

Via