Alig néhány óra és Londonban megkezdődik Károly király és Kamilla királyné koronázása. Az Egyesült Királyságba megérkezett Harry herceg is, ám arra senki sem számított, hogy egy kereskedelmi járaton fog utazni a nagy nap előtt.

Az édesapja miatt döntött így 

Köztudott, hogy évek óta nem ápol jó viszonyt Harry herceg a közeli rokonaival, és talán még az édesapja az, aki leginkább a béke felé hajlik. Egy közeli barát a People magazinnak elmondta, hogy Harry azért döntött úgy, hogy elmegy a koronázásra, mert szereti az édesapját és támogatni szeretné a nagy napon. 

Talán azt nem sikerült elérniük, amit akartak, de a végén mégis úgy döntött, hogy támogatja az édesapját

- mondta egy közeli barát a lapnak, utalva arra, hogy Harry és Meghan sosem kaptak bocsánatkérést a királyi családtól, pedig várták.

Nincs magánrepülő?

A hírek szerint az American Airlines AA136 járat utasai nagyon meglepődtek, amikor rájöttek, hogy Harry herceg is velük utazik. A gép Los Angelesben szállt fel és Londonban landolt péntek délelőtt. Sokan azt gondolták, hogy a sussexi herceg magánrepülővel fog érkezni, különösen a saját biztonsága miatt, de végül nem így történt. Talán ennek az is az oka, hogy Meghan Markle és a gyerekek nem tartottak Harryvel, így nem érezte a szükségét, hogy magánrepülővel kellene Londonba érkeznie. 

Mi lesz az erkéllyel? 

Néhány óra és kiderül, hogy kik fognak csatlakozni Károly királyhoz a Buckingham-palota erkélyén. Biztos, hogy mellette lesz Kamilla királyné, Vilmos herceg, Katalin hercegné, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg, valamint nagy valószínűséggel Anna hercegnő és a férje, valamint Eduárd herceg és a családja. Egy bennfentes szerint azonban kizárt, hogy Harry helyet kapjon közöttük, amikor a népet köszöntik, hiszen nem dolgozó tagja a királyi családnak többé. 

Via