Harry herceg és Meghan Markle gyönyörű, 14 millió dolláros montecitói háza egyébként is csodás, egyik fénypontja azonban a villához tartozó szabadtéri medence.

Családi rezidenciájuk hivatalos neve Chateau of Riven Rock. A tágas belső terekkel, nagy konyhával és hatalmas kerttel rendelkező ingatlan nem csak a hercegi családnak ad otthont, bevételt is termel. Hiszen egy olyan oldalon is szerepel, ahol az épületet akár forgatásokra vagy rendezvényekre is kibérelhetik.  Ez adott lehetőséget arra, hogy a rajongók fotón és egy videón a szabadtéri medencét teljes egészében megtekinthessék. A nagy méretű medence - amely körül letakart napernyők és nyugágyak sorakoznak - nem csak pancsolásra, de úszásra is alkalmas és vélhetően remek családi programok helyszíne is. 

Korábban a Netflix Harry & Meghan című dokumentumfilmjében  sok részlet kiderült a pár otthoni életéből. 

Harry herceg látható volt, amint narancsokat dobál le egy fáról kisfiának, Archie-nak, miközben Meghan videót készített róluk. Ahogy körbepásztázta kertet, látható volt kertjük és medencéjük egy része, ám ennyire teljes képet nem láthattak róla a nézők, mint most. 

Sussex hercege és hercegnéje nem titkolja, hogy élvezi a szabad életet és szeretik új otthonukat. Meghan egy alkalommal  még azt is elárulta, hogy a kert volt az, ami miatt beleszeretett a birtokba.

Az egyik első dolog, amit a férjem látott, amikor körbesétáltunk a ház körül, az a két pálmafa volt. Látod, hogy alul hogyan kapcsolódnak össze? Azt mondta: 'Szerelmem, ez mi vagyunk

- mondta a hercegné. 

Ezek után nem csoda, ha nem szívesen hagyják el otthonukat, akár még Harry apjának, III.Károly királlyá koronázása kedvéért sem. Az ugyanis még mindig nem tisztázott, hogy vajon elmennek-e a ceremóniára és ha igen, ott lesznek- e mindketten. 

Via