Úgy tudni Harry herceg és Meghan Markle is hivatalos Károly király jövő évi koronázására, ám a hercegi pár egy feltétellel hajlandó elmenni: ha az angol királyi család bocsánatot kér tőlük. 

Bocsánatkérést követelnek 

Állítólag Sussex hercege és hercegnéje találkozót kárt a királyi család vezető tagjaitól, azt akarják, hogy az intézmény vállalja a felelősséget a fájdalomért és a károkért, amiket át kellett élniük. A The Times beszámolója szerint a pár még azelőtt akarja megejteni a találkozót, hogy részt vennének Károly király májusi koronázásán. 

Felzaklatta őket

A párt egyébként úgy tudni, nagyon felzaklatta, hogy semmilyen megkeresés nem érkezett feléjük azt követően, hogy felkerült a Netflixre a hatrészes dokumentumsorozatuk, ami egyebek között azt is taglalta, miként keserítette meg az életüket a királyi család. Sőt, Harry nyíltan beszél arról a találkozóról, ami a Megxit idején zajlott, s ahol állítása szerint  Vilmos herceg  magából kikelve üvöltözött vele. Valamint arról is beszélt, hogy a családja szivárogtatta ki a sajtónak, a Kanadába költözésük tényét, továbbá tényként állítta: Meghan a család miatt vetélt el korábban

Visszafordíthatatlan károk? 

Harry a dokuban arról is beszélt, meg kell békélnie azzal, hogy valószínáleg soha nem kapnak majd a családja részéről őszinte bocsánatkérést. Egyébként Károly király, Vilmos herceg és Katalin hercegné úgy tudni nem is nézték a sorozatot, királyi bennfentesek pedig úgy vélik: Harry és Meghan kapcsoalta a családdal helyrehozhatatlanul sérült. 

(via)