Megszólalt a taxisofőr, aki Harry herceget és Meghan Markle-t szállította az út egy részében azon a napon, amikor a hercegi pár üldözőbe vették a fotósok. Sukhcharn Singh elmondta, Harry és Meghan nagyon féltek, de szerinte nem volt szó életveszélyről. 

Megszólalt  taxis

Mint ismert Sussex hercegét és hercegnéjét paparazzik követték, miután kedden részt vettek egy díjátadó ünnepségen. A pár szóvivője később úgy fogalmazott, a könyörtelen üldözés több, mint két órán át tartott. Az eset után megszólalt, Sukhcharn Singh taxisofőr is, aki az út egy részében szállította a hercegi párt. A férfi elmondása szerint valóban követték őket a fotósok, Harryék pedig rémültnek tűntek, ám ő személy szerint nem érezte magát veszélyben. 

Folyton követtek minket, és az autó mellett jöttek. Lefényképezték, ahogy megálltunk és filmeztek is. Viszont nem hiszem, hogy ezt üldözésnek lehetne nevezni. Nem olyan volt, mint az autós üldözés a filmekben. Harry és Meghan viszont nagyon csendesek voltak, úgy tűnt félnek. Na, de ez New York, biztonságban voltak 

– magyarázta a taxis. 

Diana halála

Persze, a pár szemszögéből nézve egyáltalán nem furcsa, hogy pánikba estek, hiszen Harry herceg édesanyja, Diana hercegné pont a paparazzik elől menekült 1997-ben, Párizsban, amikor végzetes autóbalesetet szenvedett. 

Felelőtlen fotósok 

Az eset után megszólalt Eric Adam, New York-i polgármester is, aki elítélte a fotósokat, meggondolatlannak és felelőtlennek nevezte őket, továbbá hozzátette: 

Borzalmas lenne, ha Haryy olyan balesetbe keveredne, mint amilyenben az édesanyja, Diana életét vesztette. 

(via)