Miután megszületett az első gyermekük Harry herceg és Meghan Markle nem akartak dadát felvenni, de aztán később úgy döntöttek éjszakára mégis alkalmaznak valakit, aki segít nekik a gyermek körüli teendőkkel. 

Az első dadus

Azonban az első dadusukat kénytelenek voltak ideje korán elküldeni, ugyanis szakszerűtlennek és felelőtlennek ítélték meg a viselkedését. A páros ezt követően úgy határozott, tesznek még egy próbát, azonban az első dadával való incidens miatt megingott a bizalmuk, ami miatt a második alkalmazottjukkal sem volt hosszú távú a kapcsolat. Bár az újdonsült dada jó munkát végzett, mégis a korábbi incidens, Harryt és Meghant is nyugtalanná tette. A királyi szakértő szerint egyikük sem érezte jól magát attól a ténytől, hogy átalusszák az éjszakát, anélkül, hogy rendszeresen ellenőriznék Archie-t, ezért néhány hét után a második dadát is elküldték, és ők maguk vállalták az éjszakai feladatokat. 

Nappali dadus

Viszont segítségre továbbra is szükségük volt, így felvettek egy nappali dadát, aki a hétköznapokon dolgozott nekik. Vilmos herceg és Katalin hercegné dadájával szemben azonban Harryék dadája nem élt velük. 

Harry és Meghan megegyeztek abban, hogy nem akarják, az otthonuk – ekkor még Frogmore Cottage-ban, Angliában éltek  – személyzettel legyen tele. Harry látta ezt a helyzetet Vilmos otthonában és nem akarta ugyanezt a saját családjának 

– fogalmazott a királyi szakértő, továbbá hozzátette: 

Neki és Meghannek tetszett az ötlet, hogy amikor este lefekeszenek, akkor csak ők hárman vannak a házban. Hangulatos és privát élmény volt a számukra. 

Az új terv pedig bevált, sőt Meghan a Netflix dokujában beszélt is a dadájukról, Lorren Khumalo-ról. 

Nemcsak Archie-ról gondoskodott, hanem rólunk is

– árulta el Meghan, Harry pedig hozzátette: 

Zseniális volt. 

Lorren és Archie /Fotó: Netflix

Megmentette Archiet 

A dokuban egyébként Lorren is feltűnik, aki így fogalmazott a hercegi párról: 

Nagyon gyakorlatias szülők. Reggel, amikor Archue felébred, bejöttek a szobába, a babával voltak. Meghan megetette, majd én vettem át az irányítást. Általában egy reggeli sétával indítottunk. 

Lorrenről Meghan egy podcastban beszélt először. A hercegné felidézte azt az esetet, amikor a dada gyakorlatilag megmtentette a kisfia, Archie életét. A család egy dél-afrikai körúton vett részt, amikor hirtelen tűz keletkezett a szobájában. Meghan elmondta, hogy Lorren éppen le akarta fektetni Archiet, hogy aludjon egyet, ám az utolsó pillantban valamiért úgy döntött, hogy mégis magával viszi a kicsit egy kis uzsonnáért. A hercegné szerint Lorren ösztönösen gondolta meg magát. 

Amíg Lorren lement a földszintre, a gyerekszobában kigyulladt a fűtőtest 

– magyarázta akkor Meghan, aki nagyon hálás Lorrennek azért, hogy megmentette a fiát. 

(via)