A napokban derült ki, hogy Harry herceg és Meghan Markle a sorozat után filmet is szeretne készíteni az életükről.

Harry herceg és Meghan Markle filmet készít az életükről

Hatalmas népszerűségnek örvend a pár  Netflixen  futó sorozata, ami a királyi életüket mutatta be botrányokkal és családi titkokkal fűszerezve. Ezek után döntöttek úgy, hogy meglovagolják a sikert, és nagyobb vizekre eveznek: filmet készítenek a streaming szolgáltatóval. Az alkotás a palotában történtekről szólna, valószínűleg hasonló formában valósulna meg, mint a dokusorozat. Úgy ézik, hogy még mindig van mit mesélniük. A hírt egy közeli barát is megerősített.

Sok olyan dolog van, amiről még mindig nem beszéltek a nyilvánosságnak. A Netflix viszont kikötötte, hogy kevesebb legyen a visszatekintés, és a gyerekekről szóló rész, helyette szaftos, botrányos pletykákról akarnak hallani. 

Hatalmas gázsit kaphatnak a filmért

Harry herceg és Meghan Markle dokusorozata hatalmas sikert aratott a közönség körében, hiszen sokan kíváncsiak voltak a botrányokra, amiért összesen 100 millió dollárt kaptak. A pár nagyfilmje viszont egy újabb ütős próbálkozás, amiért szintén szép összeg ütheti majd a markukat. A szakértők szerint akár még a korábbi összeget is túlszárnyalhatja. 

Nem kétséges, hogy szép fizetést kapnának érte, ami rendkívül csábító. Meghan nagyon szorgalmazza, hogy minél magasabb összegért teregessék ki a szennyest, ám Harry óvatosabb.

Jelenlegi is folynak a tárgyalások, ahol nemcsak azt tisztázzák, hogy miről szóljon pontosan majd a film, hanem azt is, hogy mennyi fizetést kapjanak.  

via