Károly király a héten bejelentette, hogy Harry hercegék nem tarthatják meg angliai bázisukat. Vannak árulkodó jelek, amiből tudni lehet, hogy mi minderről a herceg véleménye.

Goodbye, Frogmore!

Bár Harry herceg és Meghan Markle áttették székhelyüket Amerikába, hátat fordítva a királyi családnak, azért csak volt egy otthonuk Britanniában. A kis vityillót Frogmore Cottage-nek hívják, és ezen a héten kiderült, hogy III. Károly király úgy döntött, hogy kisebbik fiának és feleségének a nyárig ki kell pakolnia az ingatlanból. Ez akár azt is jelentheti, hogy megszűnik Harry hercegék utolsó angliai bázisa, de persze simán elképzelhető, hogy szereznek helyette egy másik második otthont.

Azt már korábban is közreadták a tudósítók, hogy Sussex hercege és hercegnéje

megdöbbent

Károly király rendelkezésén, de most egy Nagy-Britannia-szerte ismert testbeszéd- és kommunikáció-szakértőt, Judi Jamest kérte fel az Express című lap, hogy elemezze, milyen árulkodó jelek beszélnek arról, mit gondolhat most Harry herceg. Mármint a döbbeneten kívül.

3 jel

A szakértő a hercegi párról a bejelentés után készült fotókat elemzett, és arra a következtetésre jutott, hogy Harry herceg legszívesebben elrejtőzne és próbálná védeni magát. 3 jel is erre utal a testbeszédében.

Egyrészt a ruháját is úgy viseli, hogy az minél többet takarjon belőle, bár nyilván nem gondolhatja, hogy ha felhajtja a gallérját, akkor nem fogják felismerni. Másrészt belső feszültségről, diszkomfortról árulkodik, ahogy a felvételeken gyakran babrálja a ruháját. Az pedig, amilyen feleslegesen erélyes mozdulattal vágja zsebre a kezét, azt mutatja, hogy szorong és rosszul érzi magát a nyilvánosság előtt, de próbálja magát erősnek mutatni.

A testbeszéd-szakértő arra is felhívja a figyelmet, hogy bár Harry és Meghan csupa mosoly a fotókon, az arckifejezésük egyáltalán nem tűnik őszintének, a testbeszédük nem felszabadultságot tükröz. Ez a mesterkéltség szintén arra utal, hogy tudják, hogy fotózzák őket, és próbálnak úgy csinálni, mintha semmi gond nem lenne. Az érzelmeiket azonban éppen azzal árulják el, ahogy leplezni próbálják őket.

Via