Ahogyan arról mi is beszámoltunk, bombaként robbant pár nappal ezelőtt a hír, hogy Harry herceg és Meghan Markle el kell hagyják az angliai otthonukat, a Frogmore Cottage-t, azt követően, hogy Károly király felszólította őket erre. Most, azonba úgy tűnik megtarthatják azt, de van egy feltétel. 

Károly kemény döntése

Az uralkodó állítólag azt követően közölte a hercegi párral, távozniuk kell, hogy megjelent a boltokban Harry, Tartalék című memoárja. A királyi szakértők vélekedése szerint Károly Kamillát akarta ezzel a lépéssel védeni, ugyanis a kisebbik herceg többször is beleáll a mostohaanyjába, sőt egy ponton gonosznak is nevezi őt. A kilakoltatás híre után persze mindenki azt akarta tudni, hogy ezek után Harry és Meghan kapnak-e meghívást a király május 6-i koronozására, ugyanis egyáltalán nem lett volna meglepő, ha nem invitálják meg őket. 

A feltétel 

Nos, a meghívás viszont megtörtént, ezt a hercegi pár szóvivője meg is erősítette, ám úgy tudni, Harry és Meghan még nem adtak választ, így nem tudni, tényleg ott lesznek-e. Pedig jobban tennék, ha elmennének, ugyanis a friss hírek szerint ez a feltétele annak, hogy megtartsák a Frogmore Cottage-t. Igen, jól érted, ha Sussex hercege és hercegnéje elfogadjta a meghívást, akkor nem lakoltatják ki őket az angliai otthonukból, arról a helyről, amit még a néhai II. Erzsébet királynő ajándékozott nekik, az esküvőjüket küvetően. Harryék azonban még nem adták meg a választ a király kérdésére, annyi azonban biztos, ha ott is lesznek, nem kapnak túl nagy szerepet, bennfentesek szerint a Buckhingam-palota erkélyén sem lesznek ott Károly mellett. 

(via)