Ahogyan arról mi is beszámoltunk bombaként robbant a hír Harry herceg és Meghan Markle ki kell költözzenek a  Frogmore Cottage-i otthonukból, azt köveően, hogy Károly király felszólította őket a királyi ingatlan elhagyására. 

Bulizni mentek 

A hírt maga Harry és Meghan is megerősítették, azonban úgy tűnik nem különösebben rázta meg őket a dolog, ugyanis az éjszakát már egy exkluzív privát klubban töltötték – szemmel láthatóan jó hangulatban –, Los Angeles-ben. A párost a San Vicente Bungalows nevű helyen kapták lencsevégre, a fotók tanúsága szerint nagyon jól érezték magukat. 

Megdöbbentek

Bár a kilakoltatás híre állítólag mélyen megdöbbentette őket, de a dráma ellenére igyekeznek megőrizni a jókedvüket. Valószínűleg bulizni is azért mentek, hogy eltereljék a gondolataikat az őket körülvevő botrányokról. Harry farmernadrágban, sötétkék felsőben és egy elegáns szürke kabátban a Los Angeles-i klubhoz, míg a felesége, Meghan egy közel 500 ezer forintos, bézs színű, Carolina Herrera kabátot viselt. A hercegné ezenkívül egy testhezálló bőrnadrágot vett fel, amit egy magassarkúval és egy Dior táskával egészített ki. Miután kibulizták magukat, kéz a kézben, jókedvűen hagyták el a helyszínt. 

Eddig kaptak haladékot

A királyi szakértők szerint egyébként a döntés, mely szerint a párosnak el kell hagynia Frogmore Cottage-t azt követően született meg, hogy Harry botránykönyve bekerült a könyvesboltokba. Károly király az ingatlant ráadásul állítólag a kegyvesztett öccsének, András hercegnek adja, míg Harryéknek nem ajánlott fel alternatívát. A források szerint Sussex hercege és hercegnéje a koronázás utáni nyárig kapott haladékot, hogy elvigyék a holmiaikat, de azt mondják eredetileg csak két hetet kaptak minderre. 

Végleg ki akarják őket zárni? 

A pár egyik barátja szerint ez a döntés egyértleműen egyfajta büntetés, és azt bizonyítja, hogy a család végleg ki akarja zárni az életükből Harryéket. rogmore Cottage-t egyébként még a néhai királynő, II. Erzsébet ajándékozta Harrynek és Meghannek az esküvőjük utáni hónapokban. A páros fel is újította az öt hálószobás királyi ingatlant, de ténylegesen csak hat hónapig éltek benne, azt követően az USA-ba költöztek. Az angliai látogatásaik során azonban minden bizonnyal jól jött neki a ház...

(via)