Harry herceg július 18-án beszédet tartott a Nelson Mandela nemzetközi napon New York-ban. A herceg beszélt az édesanyjáról, Diana walesi hercegnéről, valamint a feleségéről is. Most eláruljuk, hogy Harry, mikor jött rá: Meghan Markle a lelkitársa. 

Különleges hely

Harry herceg arról beszélt, hogy Afrika mindig is különleges helyet foglalt el a szívében. A herceg először 13 éves korában járt a kontinensen. Hozzátette, hogy ott érezte magát a legközelebb az édesanyjához a halála után, valamint itt jött rá arra, hogy a felesége a lelkitársa. Meghan és Harry az évek alatt többször utaztak együtt Afrikába. A házaspár 2016-ban a második randijuk után együtt ment el Botswanába. 

Életem nagy részében ez volt a mentőövem, egy hely, ahol újra és újra megtaláltam a békét és a gyógyulást

- mondta a beszédében Harry herceg.

Az első közös út

Harry elárulta, hogy a második randi után sikerült rávennie Meghan-t, hogy utazzon el vele Afrikába és ez egy fantasztikus élmény volt mindkettőjüknek. Kiderült, hogy öt napot kempingeztek Botswanában és ez a közösen eltöltött idő segített nekik abban, hogy tényleg jól megismerjék egymást. 

A jeggyűrű 

Amikor Harry herceg elhatározta, hogy felteszi a nagy kérdést Meghan Markle-nek direkt Botswanából választott gyémántot a jegygyűrűbe, hogy a felesége mindig emlékezhessen a közösen eltöltött időre. A benne lévő két kisebb gyémánt pedig az édesanyjáé volt. 

A második otthona

Harry a második otthonának nevezte Afrikát és az évek során számtalanszor ellátogatott. A herceg nem csak pihenni jár a kontinensre, hanem azért is, hogy jótékonysági munkát végezzen és segítse az ott élőket, valamint az élővilágot is. 

Via