A legutóbbi botrány óta Harry herceg és Meghan Markle most először jelentek meg nyilvánosan. A hercegi pár Ellen DeGeneres és Portia de Rossi fogadalmának megújításán vett részt, a kikerült felvételek tanúsága szerint pedig remekül érezték magukat. 

Közeli barátok 

Valóban részt vettek a bulin és csodálatosan jól érezték magukat

– árulta el a bennfentes, aki hozzátette: Harry és Meghan közeli barátai Ellen-nek és Portia-nak. 

Szülinapi bulinak indult 

Az eseményről készült videón Sussex hercege és hercegnéje mosolyogva látható a tömegben, miközben boldogan figyelik a fogadalmukat megerőstő párt. A buli egyébként születésnapi partinak indult, hiszen Portia az 50. születésnapját ünnepelte, de végül egy meglepetésszerű fogadalommegújítás lett belőle. Portia menyasszonyi ruhában jelent meg az eseményen, Ellen-nek ekkor esett le, hogy valami más is készül. A páros 14 évvel ezelőtt házasodott össze, most pedig megerősítették az egymásnak tett házassági fogadalmukat. A szertartást Kris Jenner vezette, a hangulat pedig elképesztően jó volt. 

Nézd meg te is a partin készült videót: 

Harry és Meghan is remekül érezték magukat 

Botrányos részletek 

Harry és Meghan a herceg botránykönyvének megjelenése óta most először jelent meg nyilvánosan, a memoárban  Harry nyíltan azzal vádolja a testvérét, Vilmost, hogy fizikailag bántalmazta őt, Károly királyt pedig azzal, hogy tartaléknak nevezet őt a születésekor. Az írás ezenkívül számos durva dolgot állít a királyi családról, de Harry a saját magánéletével kapcsolatosan is több, már-már intim titkokt árul el, egyebek között azt, hogy annak idején egy idősebb nő vette el a szüzességét.  

Nem biztos, hogy ott lesznek a koronázáson 

A könyv persze durván kiverte a biztosítékot a királyi családnál, bár nyilvánosan senki nem reagált rá, de a feszültség érezthető. Már csak abból is, hogy egyelőre kétséges, Meghan és Harry ott lesznek-e Károly király májusi koronázásán. Harry amúgy hamarosan úgy néz ki az Egyesült Királyságba utazik, de egészen más okból: egy barátja esküvőjére hivatalos, de, hogy a családjával találkozik-e nem tudni. 

(via)