Harry herceg az Invictus Games-en ünnepelte a 39. születésnapját, és valami olyan dolog történt, ami még őt is nagyon meglepte.

Meghan Markle is megérkezett

Szerencsére, most már nincsen egyedül Harry herceg az Invictus-Games-en. Felesége, Meghan Markle is csatlakozott hozzá a napokban. Úgy tűnik, nagyon boldog időszakukat élik, minden fotón látszik, hogy mennyire szerelmesek.

Az esemény különlegessége, hogy Harry herceg idén is ott ünnepli a születésnapját, hiszen a napokban töltötte be a 39-et. Meghan Markle és Harry herceg egy röplabda meccsre látogattak ki aznap, ahol Németország és Lengyelország küzdöttek meg egymással.

Énekkel fogadták Harry herceget

Egyszer csak, a közönség mindenféle előjel nélkül elkezte a Boldog születésnapot című dalt énekelni, ami rendkívül meglepte Harry herceget. A születésnapos nagyon meghatódott, és látványosan belepirult a nem mindennapi köszöntésbe.

Felesége átkarolta, és széles mosollyal csatlakozott a közönséghez, a körülöttük ülőkkel pedig személyesen is beszélgettek, aki közel ültek hozzájuk, azok odamentek, és fel is köszöntötték.

via