Talán senki sem lepődött meg, amikor kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle újabb sorozatot terveznek. A Netflix nagyon elégedett volt az előző dokusorozattal, így érthető, ha szeretnének folytatást. 

Új dologra készül Harry herceg és Meghan

A hercegi pár hatalmas összeget keresett a Netflix számára készített dokusorzattal. A széria hetekig foglalta el a nézettségi lista első helyét, így a streaming szolgáltató szeretne folytatást. Az elmúlt időszakban több pletyka is napvilágot látott, többek között arról beszéltek az informátorok, hogy a Netflix sokkal szaftosabb információkat szeretne, és örülnének, ha több titkot mesélnének

Nem tudni, hogy a hercegi pár elfogadja-e a streaming szolgáltató ajánlatát, az biztos, hogy más típusú műsorokat is szeretnének készíteni. Korábban szó volt arról, hogy egy romantikus filmet visznek képernyőre. Most az egyik közeli barátjuk árult el pár információt. 

Az életüknek az a szakasz véget ért – nincs már mit mondaniuk.

Elmondta, hogy a jövőt a kamera másik oldalán képzelik el, így nem ragaszkodnak ahhoz, hogy újabb dokusorozatot készítsenek. 

Több tervük is van 

Korábban Harry herceg elárulta, hogy a Tartalék kéziratának nagyjából a felét kihúzták. Több olyan titok is kimaradt, ami kellemetlenül érintené a királyi családot. Azt is említette, hogy nincs kizárva, a jövőben újabb könyve jelenik meg. Meghan Markle pedig leszerződött az egyik legnagyobb ügynökséghez, így sokak szerint szeretne visszatérni Hollywoodba. 


Via