Az utóbbi időben sok volt a botrány Harry herceg és Meghan körül. Felbontották a szerződést a Spotify-jal, Meghant pedig megvádolták azzal, hogy a csapatával közösen meghamisította az interjúkat. Most egy érdekes dolog derült ki a hercegi párról, az egyik szakértő szerint nagy lépésre készülnek. 

Harry herceg és Meghan névváltáson gondolkodnak

Miután megszűnt a szerződésük a Spotify-jal, új projektbe fognak kezdeni, legalábbis erről beszélt Tom Bower, a királyi család egyik önéletrajzi-írója. Szerinte bevételi forrásokat kell keresniük, és meghatározniuk egy új irányt és célokat. A szakértő szerint éppen emiatt tűnhet logikus döntésnek, hogy elhagyják a vezetéknevüket, és más nevet választanak. 

A változás azt jelentené, hogy Meghan és Harry is néhai anyja leánykori nevét, a Spencert használnák. 

Tom Bower úgy véli ez nem egy hirtelen ötlet, hiszen komoly egyeztetést igényel. Ha végül így döntenek, akkor már régóta szó lehetett volna. Harry herceg és Meghan ezzel kifejezhetnék, hogy ugyanazokat az elveket tartják fontosnak, mint Diana hercegné, illetve teljesen függetlenedhetnének a királyi családtól, már a név sem kapcsolná őket össze. 

Sok támadást kaptak 

Mindenkit meglepetésként ért, amikor bejelentették, hogy közös megegyezéssel felbontják a Spotify-jal kötött szerződést. Még 2020-ban kötöttek megállapodást, és eddig csak Meghan műsora készült el. Később a cég egyik vezetője szélhámosoknak nevezte a hercegi párt.

Meghan Markle podcastje szintén kirobbantott egy kisebb botrányt, mivel sokan azt állítják a hercegné és a csapata meghamisították az interjúkat. Több vendéggel is a cég dolgozói beszéltek, Meghan hangját utólag vágták be. 


Via