Ahogyan arról mi is beszámoltunk Harry herceg Tartalék című botránykönyve a napokban jelent meg, a memoár pedig telis tele van elképesző titkokkal. Főként az angol királyi család kapcsán fed fel elképesztő történeteket Sussex hercege, de a saját magánéletét illetően sem finomkodik a kötetben. 

Lefagyott a pénisze

Egy ponton például arról ír, hogy fagyási sérüléses pénisszel vett részt annak idején Katalin és Vilmos esküvőjén. A memoárból kiderül, hogy Harry egy 320 kilométeres sarrköri jótékonysági séta közben fagyasztotat le a fülét, az arcát, és a legbecsesebb szervét. A herceg lefagyott péniszének hírét persze alaposan felkapta a sajtó, most pedig az is kiderült, hogyan ápolta akkor a sérült testrészét. 

Az édesanyja emléke

Harry egy olyan hidratáló krémet vetett be a gyorsabb gyógyulás érdekében, amit az édesanyja, Diana hercegné is nagyon szeretett. 

Kipróbáltam néhány otthoni módszert, köztük egy olyat, amit az egyik barátom javasolt. Ő buzdított arra, hogy próbáljam ki az Elizabeth Arden hidratáló krémet. 

A szépségápolási termék azonban azonnal felidézte édesanyja emlékét, ugyanis Harry rádöbbent, Diana annak idején ezt használta az ajkaira éjjelente. Persze rögtön azt kérdezte a barátjától: 

Most ezt kenjem a péniszemre? 

A barátja azonban megnyugtatta, hogy ez a bőrápoló termék annyira jó, hogy a pozitív hatása szinte azonnal meg fog látszani, így a herceg végül úgy határozott: megpróbálja. 

(via)