Felkerült a minap a Netflixre Harry herceg és Meghan Markle dokujának újabb három epizódja, ezek a részek pedig talán még izgalmasabbak lettek, mint az azt megelőzőek. Döbbenetes titkokról rántja le a leplet a hercegi pár, Harry egyebek között Meghan Markle vetéléséről is beszél, amit szerinte a sajtó okozott. A hercegné 2020 júliusában vetélt el, a Santa Barbarai-i otthonukban. 

Ez okozhatta a vetélést 

Úgy gondolom, hogy a feleségem a Daily Mail tette miatt vetélt el. 

 – mondja Harry a Netflix dokumentumfilmjében. Mint ismert a Daily Mailt korábban, 2019-ben beperelte a pár azt követően, hogy a lap nyilvánosságra hozta Meghan magánlevelét, amit az apjának, Thomas Markle-nek címzett. Persze Harry kiemelte, a vetélés pontos okát nem tudják, de nagy eséllyel a stressz állhatott a háttérben, amit a történtek okoztak. 

A barátnője is tudta, baj van 

Az esetre Abigail Spencer színésznő is pontosan emlékszik. Abigail és Meghan a Brilliáns elmék című sorozatban játszottak együtt, azóta is legjobb barátnők. Abigail a vetélés idején meglátogatta a házaspárt a Santa Barbara-i házukban, és azonnal megérezte, valami nincs rendben. Spencer elmondta, Meghan bevallotta neki, nem tudott aznap éjjel aludni. 

Archie-t tartotta, és a földre esett

– emlékezett vissza érzelmesen Spencer.

Pusztító élmény

Meghan egyébként 2020 novemberében, a New York Timesnak írt esszéjében írt részletesen a vetélése pusztító élményéről. Ebben az írásban fedte fel, hogy minden aközben történt, hogy elsőszülött gyermekét, Archiet pelenkázta. 

Leroskadtam a földre, vele a karomban, miközben altatódalt dúdoltam. (...) Miközben az elsőszülött gyermeket szorongattam, tudtam, hogy elvesztettem a másodikat. 

– írta akkor a sussexi hercegné. 

(via)