Harry herceg ma töltötte be az utolsó harmincas szülinapját, amit alaposan megünnepelt.

Harry herceg egy sörözőben ünnepelt

Harry herceg nem tudta megvárni a mai napot, már a születésnapja előestéjén kirúgott a hámból, és megünnepelte a 39. születésnapját. 

Nem nagy baráti társaságban bulizott Harry herceg a születésnapján, ezen az eseményen is leginkább feleségével, Meghan Markle-lel akart lenni. 

Sussex hercege és hercegnéje – Harry tucatnyi ismerősével együtt – csütörtök este ünnepelték a herceg 39. születésnapját a düsseldorfi Schumacher nevű német sörfőzdében, ahol helyben főzött sört ittak, és hagyományos német ételeket fogyasztottak.

A születésnapi társaság két asztalt is elfoglalt, és Frank Wackers főpincér szolgálta ki őket, aki közel négy évtizede dolgozik ott.

Bécsi szeletet rendeltek

Wackers azt nyilatkozta, hogy Harry herceg hat sört ivott meg, míg Meghan Markle csak egyet.

Az is kiderült, hogy a páros és csapatuk bécsi szeleteket, csülköt, kolbászt, sülteket és burgonyapürét falatoztak. Az ünneplés során az étterem fehér csokoládés születésnapi tortával ajándékozták meg a herceget.

A beszámolók szerint nagyon jól érezték magukat a tradicionális német sörözőben, és remeknek találták az ételeket és az italokat is. Háláját Harry herceg egy nagyobb borravalóval is kifejezte.

via